За нас

Дигитална агенция MOON развива и предлага своите услуги в продължение на повече от 10 години. Локализиране сме в град Пловдив (Европейски стоилица на културата за 2019 година), който се очертава като областен център на IT и аутсорсинг индустрията. През годините работихме с много и разнообразни клиенти в различни сектори на Бизнеса. Помагаме на нашите клиенти да достигнат до по-голяма целева аудитория и да предлагат своите продукти и услуги на повече хора. Помагаме им с развитие и популяризиране в интернет мрежата с различни маркетингови решения с висок процент на конверсия.

Към всеки проект подхождаме чрез индивидуална стратегия, която изготвяме за нашите клиенти. В процеса на работа разработваме и предлагаме различни методи за развитие и достигане до повече клиенти, целта ни е да увеличим информираността за вашата марка или услуга и да създадем нейния положителен имидж в Интернет. Повече информация за спектъра на работа и нашите способи може да научите в раздел Услуги. Всеки уебсайт, онлайн магазин, ландинг страница, e-mail кампания, рекламна кампания които създаваме са уникални и конфигурирани точно по спецификация на клиента и целите. Стремим се постоянно да прилагаме възможно най-нови и подходящи техники и визии, които са в крак с настоящите тенденции в изграждането на всеки проект.

Намираме бързо решение при проблеми и трудности, които възникват в процеса на работа. Посещаваме редовно семинари и обучения, които ни помагат да придобием допълнителна квалификация и познания и да предложим услуги от най-високо качество. Не спираме да учим всеки ден! Имаме богати познания и опит в планирането и изграждането на уебсайтове, изработката на онлайн магазини с множество платформи и системи за управление на съдържанието, в това число Joomla, Wordpress, Magento, VirtueMart, OpenCart, Drupal, Prestashop, Shopify и др.
Дигитална агенция MOON

Вие сте специални

Ние създаваме и поддържаме, вие ползвате и печелите!

В проектите, които създаваме - влагаме опит, знания и старание, които придобиваме в течение на над 10 години практика в сферата на интернет технологиите и развитието на е-Бизнес. Уважаваме вашият бизнес и ние ще бъдем ваши партньори по пътя към успеха. Накратко - вашият успех е и наш успех!

Мисия и визия

Не сме родени научени, продължаваме да учим всеки ден!

Технологиите в днешно време се развиват и променят непрекъснато и бързо. Това е и причината да не спираме да се интересуваме и обогатяваме знанията си в нашата сфера, за да може ние и вие да сме конкурентноспособни. Целта ни е винаги да предлагаме актуално и работещо решение за вашият проект.

Страст и работа

Не работим, а се забавляваме! Превръщаме работата в страст..

Неоспорим факт е, че за да си добър в работата си - трябва да се забавляваш. Дигитална агенция MOON превръща работата в страст, ето защо вашите проекти, които се раждат при нас, са дарени с цялото ни внимание и ангажираност, за да останете вие - нашите клиенти - доволни от крайният резултат!