Изработка на ландинг страница

Изработката на ландинг страница е добро решение за представянето на нов продукт, услуга, събитие или такъв с акцент в определен момент. В този тип проект, вие може да представите максимално изчерпателно и по иновативен начин даденият продукт или услуга, без да нарушавате визията и концепцията на основният си уеб сайт. След като придобиете трафик на ландинг страницата от реклама, то вие за финал ще отведете клиента да закупи продукта / услугата на основният си сайт. По този начин вие въздействате двойно на клиента и може да му предложите и допълнителни свързани продукти, които са намират на основият уеб сайт. Възможно е закупуване и финализиране на реализацията и през ландинг страницата.

Ландинг страницата се изработва индивидуално за конкретните нужди на клиента. В повечето случай представлява сайт тип една страница със скрол секции между основните акценти на продукта или услуга - като например представяне, предимста, видео, какво казват нашите клиенти и накравя купи продукта.

Възможно е ландинг страницата да бъде поставена на поддомейн и с тракинг за анализ на резултатите и конверсиите към основния уеб сайт. Също така ландинг страницата е удобен вариант да насочите конкретна кампания и реклама към нея, тъй като изисква по-малък ресурс за направата, вместо да реорганизирате целият си уеб сайт или онлайн магазин. Има множество примери за продукти и услуги, които са подходящи за представяне в отделна ландинг страница. За пример може да дадем кризата с COVID-19, в която много онлайн търговци направиха отделни ландинг страници, за да продават предпазни маски, вместо да реорганизрат основните си сайтове и магазини.

Проявихте ли интерес към нашите услуги? Разгледайте някои от нашите проекти
Портфолио