Блог

Интеграция на PayPal API за регистрация и плащания

Дигитална агенция MOON предлага услугата интеграция на PayPal API за регистрация на потребители и автоматизиран платежен метод към вашият уеб сайт или онлайн магазин. Интеграция спомага за бързото взаимодействие с вашият сайт и потребителите, ползващи PayPal като основен платежен метод. Клиентите, предпочитащи платежния метод PayPal могат да свържат директно профилите си с вашата система и бази данни. По този начин не е нужно постоянно да попълват данните си за плащане, а да използват винаги свързаният си профил.

Услугата интеграция на PayPal е изключително удобна за бързи и малки плащания, но освен това ще придаде и допълнителна стойност към вашият проект. Давайки възможност на вашите потребители да автоматизират не е един, а два процеса е предимство пред вашата конкуренция и услуга, с която да впечатлите и най-взискателните си клиенти. Интеграцията е възможна както за уеб сайтове продаващи услуги или виртуални продукти чрез уеб форми, така и аз онлайн магазини предлагащи регистрация на потребители или пазаруване като гости.

Интеграцията се извършва директно с PayPal API портала за разработчици и наподобява интеграцията на Facebook Developers и Google Admin Console, която вече отдавна поддръжаме и предлагаме за нашите клиенти. Възползвайте се от възможността за интеграция на PayPal плащания и регистрация на потребители сега от Дигитална агенция MOON. Свържете се с нас, за да обсъдим вашият проект от страницата за контакти.Повече за услугата може да научите директно на сайта за разработчици на PayPal.