Маркетинг и Реклама

Инвестицията в реклама е наистина важна за израстването на вашият бизнес. В световен мащаб - рекламата е един от най-често използваните способи за развитие на даден бизнес, продукт или услуга. На територията на България, най-популярните канали за рекламиране са Google Ads и Facebook Ads. Рекламата може да бъде различна - от продуктова или каталожна, до дисплей реклама с визуални банери и точно определена цел и послание. Ние препоръчваме микс от няколко способа за рекламиране, като след анализ на резултатите и конверсиите се засилят работещите канали за сметка на изоставащите.

Рекламата в Facebook може да достигне до много голям брой потенциални клиенти и може да бъде насочена по пол и възраст. Това е едно от предимствата на Facebook пред Google. Нека вземем за пример продук бебешки памперси. Потенциален клиент на този продукт са примерно жени на възраст между 25 и 45 години. Идеалната аудитория, която води до висока конверсия и реализация може да бъде достигната във Facebook мрежата. Друг вариант за реклама във Facebook е популяризирането на вашата фен страница, в която да събирате по-голям аудитория. По-голямата аудитория може да бъде ангажирана в последствие безплатно чрез публикации и промоции, които публикувате на вашата страница.

От друга страна Google предлага точно съвпадение по ключова дума. Какво ще рече това ли? Ами когато някой търси точно детски пампери, вашата реклама може да бъде показа в резултатите при търсене на Google, което ви води потенциален клиент с висока оценка за качество, конверсия и реализация. Рекламите трябва да бъдат правилно създадени и насочени от специалист, за да не харчите "кух бюджет", който води да излишни посетители и нерелевантни за вас кликвания. Ремаркетинг реклама също е важен щрих в Маркетинг стратегиите. Чрез тях може да достигнете аудиторията, която вече е посетила вашият уеб сайт или онлайн магазин по някаква причина, директно или от предишна реклама. Посетителят може да е вече ваш клиент, или такъв който все още не е, но вие да превърнете в такъв чрез Ремаркетинг рекламата. Повече този тип реклама може да научите в раздела услуги - Ремаркетинг реклама.

Проявихте ли интерес към нашите услуги? Разгледайте някои от нашите проекти
Портфолио