Поддръжка на уеб сайт

Техническата поддръжка на уеб сайта или онлайн магазина ви е от изключително важно значение за вашата сигурност и тази клиентите ви. В днешни дни, повечето проекти се реализират и създават чрез популярните CMS системи за управление на съдъражнието, които постоянно търпят промени и се обновяват. Това изисква от вас да актуализирате непрексънато и навременно вашите сайтове, за да се предпазите от неправомерен достъп или хакване. Обновяването обаче не винаги е толкова лесно, колко изглежда.

Преди системата да бъде обновена е задължително да се направи резервно копие на сайта към момента на актуализацията. Това ще ви спести много нерви и усилия да възстановите сайта, при положение че актуализацията не премине успешно или както вие я очаквате. В много от случаите при актуализиране на ядрото на CMS бъгват или спират да работят различните добавки, които са инсталирани допълнително, защото те не са подготвени да работят с новото ядро на системата. Това води до спиране работата на сайта и съответно търпите загуби, тъй като клиентите ви не могат да ползват пълнокачествено уеб сайта или онлайн магазина.

В много от случаите решението на проблема изисква участие в специфични форуми и общности, където група от специалисти си помагат взаимно за решаване на общи проблеми чрез създаване на теми и коментари. Това обикновенно е непосилно за собственик на уеб сайт с ниски технически познания за CMS системата върху която е построен сайта му. Ние ще ви спестим много нерси и усилия с нашето предложение за годишна поддръжка на вашият уеб сайт или онлайн магазин. Очакваме вашите запитвания за поддръжка.

Проявихте ли интерес към нашите услуги? Разгледайте някои от нашите проекти
Портфолио