Портфолио

Изработка на онлайн магазин Nikole Collection

Nikole Collection

Един от нашите дългогодишни клиенти, които довериха изработката и поддръжката на своят онлайн магазин на Дигитална агенция MOON. Освен цялостната реализация на проекта, ние се грижим за техническото състояние на проекта, 24/7 мониторинг, както и за цялостното развитие на е-Бизнеса с различни рекламни кампании, маркетинг похвати и развитие на социалните мрежи.

Виж проекта live
www.nikolecollection.com
Изработка на онлайн магазин Mattro

MATTRO

Изработка на Онлайн магазин за нашите клиенти от MATTRO. Освен цялостната реализация на проекта, успяхме да мигрираме остаряла версия на CMS-а към най-новата налична, както и всички компоненти и плъгини, които бяха използвани за създаване на проекта. Ключов етап на проекта бе разработването на продуктови филтри и мобилна / респонсив версия.

Виж проекта live
www.mattro.net
Изработка на онлайн магазин Dusitex

Dusitex

Изработка на корпоративен уеб сайт и фирмен каталог за нашите клиенти от Dusitex. Проекта разполага с администрация на български език, мултиезичност, респонсив дизайн и е изключително добре вътрешно оптимизиран. В момента работим върху позиционирането и развитие на е-Бизнес стратегията на компанията.

Виж проекта live
www.dusitex.bg
Изработка на онлайн магазин GOTTI

GOTTI

Нашият клиент онлайн магазин GOTTI ни се довери за миграция на остаряла CMS система за eCommerce с по-нова и по-лесна за управление на съдържанието и поръчките. Реализирахме проекта с нов респонсив дизайн, като запазихме корпоративната линия на компанията. В момента работим по развитието на е-Бизнеса и възвръщането на лидерските позиции в България.

Виж проекта live
www.gotti.bg
Изработка на уеб сайт TRIO SOPRANO

Trio Soprano Music

Безспорно едни от най-свежите и лъчезатни клиента са Trio Soprano Music. Успяхме да реализираме красив и нежен респонсив уеб сайт за триото, в който интегрирахме успешно Instagram фийд и YouTube кнала. Сайта разполага със собствена администрация за управление на съдържанието изцяло на български език.

Виж проекта live
www.triosopranomusic.com
Изработка на корпоративен Уеб сайт за АлексИна Клийн

АлексИна Клийн

Изработка на корпоративен уеб сайт и онлайн резервационна система за АлексИна Клийн. Дизайн на лого, цялостен Бранд Буук и разработване на Мобилно приложение. Развитие на е-Бизнес, онлайн маркетинг и реклама, поддръжка на социалните мрежи.

Виж проекта live
www.alexinaclean.com
Изработка на оналйн магазин за TianDe

TianDe

Изработка на цялостен проект за електрона търговия на TianDe - България и Македония. В проекта реализираме модерен респонсив дизайн, интеграция на фирмен каталог чрез PDF визуализация, интеграция със социалните мрежи, поръчка без регистрация, както и свързаване на профил с Facebook/Google. В допълнение направихме и Ajax търсене.

Виж проекта live
www.tiande.mk
Изработка на оналйн магазин за CLIMA.bg

CLIMA

Изработка на онлайн магазин за продажба и поддръжка на климатици и климатични системи CLIMA. В проекта сме интегрирали цялостни решения за управление на продуктите и специфичните детайли чрез администрацията на уеб сайта. Свързани полета по избор, динамична търсачка, свързани продукти, пазаруване в една страница и още много функционалности.

Виж проекта live
www.clima.bg
Това са част от избраните проекти, които успешно реализирахме през последните години в Дигитална агенция MOON. В портфолиото си имаме още над 250 уеб сайта, онлайн магазина и каталози за български фирми и компании. Реализирахме стотици маркетинг кампании и реклами за наши клиенти. Ако желате да си партнираме, не се колебайте да поискате оферта сега от страницата - ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ и да направите БЕЗПЛАТНА консултация от какво има нужда вашият бизнес.