Ревизия на уеб сайт

Без съмнение Ревизия на уеб сайт е една от най-интерестните ни услуги, които рядко може да намерите. Когато при нас дойде нов клиент, който вече има съществуващ уеб сайт или онлайн магазин, първото нещо което желаем да направим е ревизия на проекта. Това означава, че ние ще направим преглед и тест на вашият проект като специалисти с дългогодишен опит и ще открием неговите пропуски и слаби страни. Това е в следстиве на факта, че повечето собственици на уеб сайтове и онлайн магазини, нямат нужните технически познания, за да разберат кога един проект е достатъчно добър и конкурентоспособен.

След цялостен анализ, е възможно да предложим подобрения и нововъведения, които да реализираме допълнително към вашият проект. Това от своя страна ще доведе до значително подобрение на потребителското изживяване и ще направи престоя на посетителите ви по-дълъг и по-успешен. Ето някой от най-срещаните пропуски при нашите клиенти:

  • Уеб сайта няма мобилна / респонсив версия
  • Шапката / Хедъра на уеб сайта отнема прекалено голямо разстояние
  • В представянето на продуктите има пропуски
  • Нямат инсталиран SSL сертификат
  • Има технически грешки и пропуски в уеб сайта
  • Сайта прекъсва често и не е онлайн заради лош хостинг
  • Уеб сайта е попаднал в черен списък на Google


Това само част от пропуските, които и вашият уеб сайт може да има. Ако желаете да направим анализ и ревизия на вашият уеб сайт, моля свържете се с нас чрез онлайн запитването за проект. Ние ще предложим най-подходящото и гъвкаво предложение за вас, което можем да изпълним качествено и в срок. Можете да се доверите на специалисти с опит повече от 10 години в сферата. Това сме ние Дигитална агенция MOON.

Проявихте ли интерес към нашите услуги? Разгледайте някои от нашите проекти
Портфолио