Реклама в Facebook

Предлагаме цялостна подготовка и менажиране на рекламни кампании във Facebook. Мрежата е подходяща за всички Бизнес сфери и среди, тъй като предлага таргетиране на рекламите по пол, възраст и интереси. Така например Бизнес, който е изцяло оринтиран в хобито рибарството и рибарски принадлежности, може да показва рекламите си само на мъжка аудитория в определен възрастов пояс.

Възможностите за реклама в мрежата на Facebook Ads са много - от каталог с продукти, до дисплей реклама с банер, както и ремаркетинг реклама за клиенти, които вече са били посетители на вашият сайт, която се засича и отчита посредством Facebook Pixel. Рекламите във Facebook се одобряват сравнително бързо и резултатите идват мигновенно без да се налага да чакате дни или месеци, както е при SEO оптимизацията например.

Рекламата във Facebook е добре да се миксира с друга реклама в различен канал за постигане на максимални резултати и достигане на по-широк кръг от хора. Подходящ канал за микса на Facebook рекламта е Google Ads, където при търсене например на рибарски принадлежности ще покажете рекламата си точно на аудиотрия, близка до тази на вашата - търсеща точно определено нещо.

Ремаркетинг кампании са изключително подходящи като поддържаща реклама и се предлагат на много изгодни бюджетни условия и цени. Повече за ремаркетинг рекламата може да научите в раздел услуги, където сме написали повече за услугата ремаркетинг.

Проявихте ли интерес към нашите услуги? Разгледайте някои от нашите проекти
Портфолио