Реклама в Google

Създаваме и управляваме рекламни кампании в Google Ads, с които подпомагаме развитието на вашият Бизнес. Мрежата за търсене на Google изключително популярна и се ползва от голям брой бизнеси в цялата страна. Това е един от начините да достигнете до вашите потенциални клиенти. Предимствата на Google са показването вашият бизнес при конкретно тъсене, като позицията и страницата на показване се определят според търга и конкуренцията.

Освен рекламата при търсене, Google предоставя възможност за ремаркетинг реклама, продуктова реклама и дисплей реклама в партньорски сайтове на мрежата. Един правилен и добре настроен микс от реклами ще работи изключително добре във вашата ползва. Препоръчваме рекламата в Google Ads да се съчетава с примерно реклама в мрежата на Facebook за максимален ефект и достигане на по-доляма аудитория. Рекламите в Google се одобряват сравнително бързо и резултатите идват мигновенно без да се налага да чакате дни или месеци, както е при SEO оптимизацията например.

Ремаркетинг кампании са изключително подходящи като поддържаща реклама и се предлагат на много изгодни бюджетни условия и цени. Повече за ремаркетинг рекламата може да научите в раздел услуги, където сме написали повече за услугата ремаркетинг.

Проявихте ли интерес към нашите услуги? Разгледайте някои от нашите проекти
Портфолио