Български / EN / GR / RO
Имате въпрос?
+359 883 566 399

Уеб студио

Уеб студио МУУН БГ ЕООД Офис Пловдив

За нас

Ние създаваме и поддържаме, вие ползвате и печелите! В проектите, които създаваме - влагаме опит и знания, които придобиваме в течение на над 10 години практика в сферата на интернет технологиите. Уважаваме вашия бизнес и ние ще бъдем ваши партньори по пътя към успеха. Накратко - вашият успех е и наш успех!

Мисия

Не сме родени научени, продължаваме да учим! Технологиите в днешно време се развиват и променят непрекъснато. Това е и причината да не спираме да се интересуваме и обогатяваме знанията си в нашата сфера. Целта ни е винаги да предлагаме актуално и работещо решение за вашият проект.

Страст

Не работим, а просто се забавляваме! Неоспорим факт е, че за да си добър в това, което правиш - трябва да се забавляваш и да обичаш работата си. Ето защо проектите, които създаваме, са дарени с цялото ни внимание и ангажираност, за да останете вие - нашите клиенти - доволни от крайният резултат!

планиране
проучване
изработка
развитие
Системи за управление на съдържанието

Имаме познания и опит в планиране и изграждане на уеб сайтове с множество платформи и системи за управление на съдържанието, в това число Joomla, Wordpress, Magento, VirtueMart, OpenCart, Drupal и др.

Всеки уеб сайт, който създаваме, е уникален и конфигуриран точно по спецификация на нашите клиенти. Винаги прилагаме възможно най-добрите техники, които са в крак с настоящите тенденции в уеб разработките.

Намираме бързо решение при проблеми и трудности, които възникват в процеса на работа. Посещаваме редовно семинари и обучения, които ни помагат да придобием допълнителна квалификация и познания и да предложим услуги от най-високо качество.


Проявихте ли интерес към нашите услуги? Разгледайте някои от нашите проекти
Портфолио