Български / EN / GR / RO
Имате въпрос?
+359 883 566 399

Услуги

GDPR подготовка на сайт и онлайн магазин

Уеб студио МУУН БГ ЕООД предлага подготовка и свеждане на уеб сайтове и онлайн магазини според нормите на GDPR регламента, според който всеки потребител трябва да му бъде предоставена възможността да изтрие и управлява своите данни.

Изработка на онлайн магазин

Можем да изработим и поддържаме качествено вашият нов или съществуващ онлайн магазин. В нашето уеб студио работим с повечето известни на пазара платформи за изграждане на магазини (OpenCart, VirtueMart, Prestashop, Magento и други), както и с магазини изградени на собствени платформи.

Изработка на уеб сайт

Попадайки на тази страница, Вие вече сте осведомени какво значение може да има вашият уеб сайт за вас и бизнесът ви. Уеб сайтът е една възможност да бъдете достъпни за вашите клиенти по всяко едно време, независимо какво е вашето местоположение, или тяхното.

Joomla CMS сайтове

Когато планирате вашият нов уеб сайт има много фактори за решаване, например дизайна и името на домейна, но най-важното е да изберете правилната платформа (CMS). Решение, което не трябва да бъде пренебрегнато.

Уеб дизайн

Точност до пиксел, спазване на срока и креативност са основните опорни точки върху които стоим, когато изработваме дизайна на вашият уеб сайт, който на практика е вашата витрина пред потенциалните клиенти 24/7.

PSD към XHTML/CSS

Ние сме отбор уеб девелопъри с многогодишен опит в кодирането. Предлагаме висококачествена услуга PSD към XHTML, без табличен вид, ръчно написан и добре структуриран и документиран код на вашият дизайн.

Facebook игри и табове

Организиране на Facebook игри и представяне на вашите услуги във Facebook вече е нещо, което задължително трябва да присъства в стратегията за развитие на вашият бизнес. Предлагаме планиране и организиране на игри, изработка на табове, информативно съдържание за вашата страница.

Мобилно оптимизиране на уеб сайт

Да имате Мобилно оптимизиран уеб сайт вече не е една от допълнителните екстри, с които да впечатлите посетители си, а услуга която задължително трябва да интегрирате в сайта си. Мобилните уеб сайтове привличат много по-широка аудитория, която имате възможност да доведете до реализация.

Интернет реклама

Интернет рекламата е един от начините да увеличите продажбите си и броя клиенти. Съществуват редица канали, по които можете да достигнете до голям брой потребители, които пряко се интересуват от вашите услуги и/или продукти чрез филтриране и таргетиране на аудиторията.


Проявихте ли интерес към нашите услуги? Разгледайте някои от нашите проекти
Портфолио