E-mail маркетинг

Един от похватите за реклама и достигане на повече клиенти е именно E-mail маркетинга, който е подценяван от много голям брой бизнеси. Трябва да се има в предвид и факта, че това е един от типовете реклама и маркетинг, който се управлява сравнително трудно и трябва да се внимава с него. Това е така, защото последствията от неправилно изпращане на емайли до вашите потребители може да доведе до обратен ефект. E-mail маркетинга е също така и безплатен начин да достигате вашите клиенти с нови предложения или индивидуални промоции за тях.

Големите брандове и фирми в цял свят развиват и разчитат на E-mail маркетинга като основно средство за реклама и достигане до своите клиенти. В различните проекти и бизнеси може да се приложи различни методи за реализиране на успешна кампания с изпращане не емайли. Менажирайте внимателно своята мейлинг листа и използвайте доказани методи за доставка на съобщенията, като например Mailchimp, Mailjet и други доставчици на този тип услуга.

Преди да започнете да използвате E-mail маркетинга във ваша полза е добре да се консултирате със специалисти, за настройка и препоръка за използване на мейлинга като средство за реклама. Ние в Дигитална агенция MOON сме насреща и срадост ще ви помогнем да развиете този похват и във вашият бизнес / бранд.

Проявихте ли интерес към нашите услуги? Разгледайте някои от нашите проекти
Портфолио