Български / EN / GR / RO
Имате въпрос?
+359 883 566 399

Joomla CMS сайтове

Joomla CMS сайтове

Когато планирате вашият нов уеб сайт има много фактори за решаване, например дизайна и името на домейна, но най-важното е да изберете правилната платформа (CMS). Решение, което не трябва да бъде пренебрегнато.

Джумла (Joomla) CMS е една от най-добре развитите системи за управление на съдържанието, която не спира да се развива постоянно, а в основата и стоят стотици програмисти. Много уеб девелопъри и уеб студиа избират именно Джумла за основа на своите проекти. Нашият опит в МУУН БГ ЕООД с платформата датира от 2003 година, като през последните десет години сме в течение с всички новости и версии на CMS-а.

Ако желаете да направите вашият нов проект с Джумла, ние ще ви помогнем и ще го планираме, изработим и настроим за вашите нужди. Фирмен уеб сайт, онлайн магазин или лично портфолио - Джумла е едно от възможно най-добрите решения за вашият проект. Можем да предложим индивидуален уникален дизайн, който ще конвертираме в шаблон за Джумла, а вие ще управлявате съдържанието на вашият уеб сайт посредством административният панел, който е вграден в системата.

Ето някои интересни факти, които е добре да знаете за Джумла (Joomla) преди да изберете CMS-а за вашият нов уеб сайт:

  1. 2.8% от сайтовете по света използват Joomla
  2. Съществуват над 6000 разработени компонента и над 12 000 различни добавки
  3. Joomla се използва от милиони потребители по целия свят, включително хиляди известни брандове
  4. Изключително подреден и добре структуриран административен панел
  5. SEO код, който се чете безпроблемно от търсещите машини


Проявихте ли интерес към нашите услуги? Разгледайте някои от нашите проекти
Портфолио