Блог

PageSpeed и SEO на Joomla сайтове

Route 66 на разработчика Firecoders е един от малкото компоненти за Joomla, които са наистина функционални и могат да подобрят значително представянето в PageSpeed Insights на Google и SEO оптимизацията на уеб сайта ви, без да натоварват излишно системата и хостинга. Разработчика предлага безплатна и платена професионална версия, която е значително по-добра. Разликите са в плъгините и възможностите за управлението, като например професионалната версия може да бъда използвана за онлайн магазини и SEO резултат на Yoast.

Препоръчваме силно на собствениците на уеб сайтове и оналйн магазини да използват компонента и да работят по оптимизирането на вътрешните страници на сайтовете си със SEO метриката, която предоставя този компонент. Така ще постигнете значително по-добри резултати в представянето ви в търсещите машини.

Чрез функционалността на за PageSpeed, която препоръчваме да се използва от добре запознати технически специалисти с опит в работата с Joomla, може да подобрите и зареждането на сайта според метриките на Google. Функцията позволява да се постигне оптимален резултат, който се препоръчва от търсачката, чрез съединяване на CSS / JS файлове, оптимизиране на снимките и други опции.

В Дигитална агенция MOON работим с Firecoders от години и имаме достатъчно придобит опит, за да подобрим представянето и на вашият уеб сайт или онлайн магазин. Можем да постигнем добри резултати в оптимизацията на сайта ви. Предлагаме безплатна консултация, използвайте страницата за контакти, за да задавате вашите въпроси.Ето и промените, които са направени в новата версия на компонента 1.7.2 PRO

  • Обновена версия на ядрото използващо метриките на Yoast;
  • Обновена имплементация на SEO анализа, който подобрява представянето на показателите за оптимизация;
  • Поправка: SEO анализа в компонента K2 даваше грешка при преброяването на цял и интро текст;
  • Поправка: Някой от пътищата до снимките даваха грешка при оптимизация с Google Lighthouse;
  • Поправка: Не поставяше OG мета таг когато кореспондиращата добавка е изключена;
  • Поправка: Прикачените файлове в K2 статии се повлияваха от Route 66;
  • Поправка: Понякога SEO анализа на URL адресите даваше грешка;
  • Поправка: Проверка за дублиране в SEO анализа;


Повече информация за разработчика и компонента на Route 66 на техният уеб сайт.